Binlerce Avcılarlı İftar Sofrasında Buluştu

• 07 Ağustos 2018, Salı 7:46

Avcılar Belediyesinin 10 Haziran Pazar akşamı Kadir Gecesi’nde organize ettiği iftar yemeğine binlerce Avcılarlı katıldı. Avcılar’ın merkezinde Ahmet Taner Kışlalı Caddesinde gerçekleşen, Avcılar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğine Avcılarlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi. Açıkhava aile iftar sofrasında yerini alan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılarlıhemşehrileri ile tek tek tokalaşarak yakından ilgilendi. Vatandaşların Kadir gecesini kutlayan Başkan Toprak, iftar yemeğinde paylaşmanın ve bir arada olmanın önemine vurgu yaptı.

ŞEKER TADINDA BİR BAYRAM

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “Ramazan ayını, Avcılar’da birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde,  kadını, çocuğu, genci, yaşlısı hep birlikte, iyi ve kötü günlerimizi paylaşarak, manevi duygular içerisinde hep beraber geçirdik. Hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bolluk bereket ve birlik beraberlik içinde şeker tadında bayramlar geçirmenizi diliyor, hepinize sevgiler ve saygılar sunuyorum” dedi.