Bilardoda Kupa Türkiye'de kaldı!

Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası 5. ...

Bilardoda Kupa Türkiye'de kaldı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Murat Naci Çoklu 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonu!

Dünya Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası 5. Etabı final mücadelesinde kupanın sahibi, Belçika'dan Roland Forthhomme'yi 40-26 yenen Murat Naci Çoklu oldu.

Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde, Akatlar İsov Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen ve 6 gün süren organizasyonda 20 ülkeden 149 sporcu mücadele etti.

Başarılı müsabakalar çıkararak finale yükselen Murat Naci Çoklu, Forthomme'ye 40-26 üstünlük sağlayarak kupanın Türkiye'de kalmasını sağladı.

Murat Naci Çoklu'ya kupa ve madalyasını Dünya Bilardo Birliği (UMB) Spor Direktörü ve Delegasyonu Faruk Barki takdim etti.

Murat Naci Çoklu "Performansımı masaya yansıtabildim" şeklinde konuşurken, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ercan "Kendi yaptırdığımız kupanın Türkiye'de kalması bizi inanılmaz mutlu etti" dedi.