solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş'ta Sağlık Var!

Beşiktaş'ta Sağlık Var!

Beşiktaş'ta Sağlık Var!
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Mayıs ve Haziran aylarında Beşiktaş ilçesinde ikamet eden kentlilerimize yönelik ücretsiz sağlık hizmetimizin ilk etabı tamamlandı. Anneler Günü ile başlayan kadınlara yönelik sağlık tetkikleri ve muayenelerde 665 vatandaşımız programı dâhil oldu. Mahalle muhtarlıklarına yaptıkları başvurulardan sonra servisler ile tıp merkezine ulaştırılan vatandaşlarımıza sağlık hizmeti verildi.

MPS (Myokard Perfüzyon Sintigrafisi),Tansiyon ve Ritim Holteri, Anjiyo, DSR - (Göz Temizliği), Entro – Ektro (Kirpik Dönmesi ), FFA (Göz Anjiyosu), Pitoz (Göz Kapağı Düşüklüğü Ameliyatı), Momografi, Sofia (3 Boyutlu Ultrason); Kemik Yoğunluğu Ölçümü, Sinüs BT (Bilgisayarlı Tomografi), Alerji Testleri hizmetlerinden 665 vatandaşımız faydalandı.



Başarıyla sürdürülen tedavi programının 2. etabı ise Eylül ayında başlayacak. Göz Hastalıkları Muayenesi, Kardiyoloji, Genel Cerrahi Muayenesi, Kulak-Burun-Boğaz Muayenesi, Dahiliye Muayenesi, Parazanal Bt, Alerji Testi, Momografi, Sofia, Kemik Yoğunluğu Ölçümü, Üroloji Muayenesi ve Prostat Tahlili gibi tedavi hizmetlerinin de yer aldığı program, vatandaşlarımıza SMS ile duyurulacak olup, başvurular mahalle muhtarlıklarına yapılacaktır. Beşiktaş ilçesine kayıtlı tüm vatandaşlarımız yararlanabilir.

Sağlıklı günler dileriz.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık