solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş’ta Güvenli Bilgi!

Beşiktaş Belediyesi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasını aldı…

Beşiktaş’ta Güvenli Bilgi!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

ISO 27001 Sertifikası diğer adıyla Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi, bilgi varlıklarını korumaya yönelik bir standarttır. ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS), bilgiyle ilgili varlıkları korumak ve taraflara güven verecek güvenlik kontrollerini temin etmek için geliştirilmiştir.

Beşiktaş Belediyesi de KalDer ile yürütmekte olduğu mükemmellik yolculuğundaki 5 yıldız hedefine adım adım ilerlerken bilgi güvenliğini sağlamak için önemli bir adım attı.

Bu süreçte siber güvenlik danışmanımız Uitsec sorumlu personelleriyle ortak çalışmalar yürüten belediyemiz, A1 Belgelendirme firması aracılığıyla ISO 27001 BGYS belgelendirme sürecini tamamladı.

Beşiktaş Belediyesi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasını aldı…

8 Kasım 2017 Çarşamba günü Çırağan Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen sertifika törenine; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, A1 Belgelendirme Genel Müdürü Erdem Işıklar, Beşiktaş Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Ülker Pınar Kaya, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, müdürler, A1 Belgelendirme ve Uitsec firma yetkilileri katıldı.

Başkan Hazinedar sertifika töreninde yaptığı konuşmasında, “Beşiktaş Belediyesi olarak hem vatandaşlarımızın hem çalışanlarımızın hem de hizmet noktasında birlikte hareket ettiğimiz tedarikçilerimizin, bizimle paylaşmış oldukları her türlü bilgiyi güvenle muhafaza etmek asli görevlerimiz arasında yer alıyor. Bu görevi layıkıyla yerine getirdiğimizi, bilginin değerine ve korunmasına verdiğimiz önemi ve bu doğrultuda vatandaşlarımızın bize karşı besledikleri güveni korumak için ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemini hayata geçirdik. Bilişim teknolojileri ile ilgili ciddi değişiklikler gerçekleştirdik. Personellerimiz için eğitim programları organize ederek bilginin güvenliği ve kullanıcı zafiyetleri konusunda farkındalık oluşturduk. Sürekli gelişen teknoloji ve internet dünyası içerisinde, edinmiş oldukları farkındalıklarla artık daha dikkatli hareket eden çalışma arkadaşlarımızla birlikte kaliteli ve güvenilir belediyecilik sürecimizi daha da yukarılara taşımaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık