solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı!

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları...

Beşiktaş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı geleneksel “Fener Alayı” yürüyüşü ile kutladı.


30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, sabah erken saatlerde Beşiktaş Demokrasi Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konmasıyla başladı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bando ve halk oyunları ekiplerinin gösterileriyle devam etti.



Beşiktaş Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yılını geleneksel fener alayı yürüyüşü ile kutladı. Balmumcu kavşağından başlayan kutlamada binlerce vatandaş fener alayı, Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde Barbaros Meydanı'na yürüdü.

Etkinliğe, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, siyasi partilerin temsilcileri, STK’lar, Beşiktaş Belediyesi Bando Ekibi ve binlerce vatandaş katıldı.

Yürüyüşün sona ermesiyle Barbaros Meydanı’nda bir araya gelen kalabalık saygı duruşundan sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı söyledi. Belgesel gösterimi ve halk oyunları gösterisi ardından ise Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar konuşmasını yapmak üzere sahneye çıktı. Başkan Hazinedar, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. 30 Ağustos’un önemine vurgu yapan Başkan, herkesin Zafer Bayramı'nı kutladı. 

Başkan Hazinedar, “Yaşadığımız 15 Temmuz darbe girişiminin ardından çok daha anlamlı hale gelen bir milli zaferi kutluyoruz. Bu topraklardaki varlığımızın en önemli ve tescil tarihidir 30 Ağustos.Milli bir bayram, ulusumuzun bayramı. Biz hem Evlad-ı Fatihan hem de Atatürk'ün askerleriyiz. Biz tarihimizle kıvanç duyuyoruz, onur duyuyoruz. Milli ve manevi değerlerle, çağdaş değerlerin birlikte en güzel kutlandığı ve yaşandığı yerdir Beşiktaş. Beşiktaş'tan İstanbul'a, İstanbul'dan Türkiye'ye ulusumuzun bu bayramının en güzel yaşatıldığı yerden bayramlarını kutluyoruz” şeklinde konuştu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık