solyanreklam
sagreklam

Beşiktaşlı Öğrencilerin Karne Sevinci!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Karne Günü”nde öğrencilerle bir araya geld...

Beşiktaşlı Öğrencilerin Karne Sevinci!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

“2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı”nın ilk dönemi 20 Ocak 2017 Cuma günü sona erdi. Milyonlarca öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.



Karne heyecanının yaşandığı bu özel günde Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da Beşiktaşlı öğrencileri yalnız bırakmadı.

Karne Hediyesi: “Akvaryum Gezisi”
Başkan Hazinedar, önce Bingül Erdem Anadolu Lisesi’ne giderek öğrencileri tebrik etti ve karnelerini bizzat teslim etti. Öğrencilere Beşiktaş Belediyesi’nin karne hediyesi olarak hazırladığı akvaryum gezisi hediye çekleri dağıtıldı.



Başkan Hazinedar daha sonra Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’nun karne dağıtım törenine katıldı. Törene Başkan Hazinedar’ın yanı sıra; CHP İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı ve Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. Karnelerin verilmesinin ardından; Beşiktaş Belediyesi’nin yarıyıl tatilinde keyifli vakit geçirmeleri amacıyla öğrenciler için hazırladığı akvaryum gezisi hediye çekleri dağıtıldı. 

Başkan Hazinedar, “Öğrencilerimizin karne heyecanını paylaştık. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize keyifli bir tatil dönemi diliyorum” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık