solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş’ın “Hijyende Mükemmel”i Seçildi!

Beşiktaş’ın “Hijyende Mükemmel”i Seçildi!

Beşiktaş’ın “Hijyende Mükemmel”i Seçildi!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi ve Eczacıbaşı Profesyonel iş birliği ile yürütülen “Hijyende Mükemmellik” projesi ilk yılını tamamladı. Proje kapsamında eğitimler ve periyodik denetimler sonucu Çırağan Palace Kempinski İstanbul, "Hijyende Mükemmellik" sertifikasını almaya hak kazandı.

"Hijyende Mükemmellik"
 projesini hayata geçiren Beşiktaş Belediyesi ve Eczacıbaşı Profesyonel, 4 ay boyunca Çırağan Palace Kempinski İstanbul’a hijyen konusunda danışmanlık ve denetim hizmeti sundu. Üç adımda kusursuz hijyen sağlanmasını amaçlayan proje çerçevesinde denetim, takip ve koruma aşamalarına tabi tutulan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, "Hijyende Mükemmellik" sertifikası aldı.

Sertifika töreninde konuşan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ünver; “Tarih boyunca bir çekim merkezi olmayı başarmış; kültür, sanat ve eğitim faaliyetleriyle kendini tanımlayan Beşiktaş, bu özellikleri ile hizmet sektörlerinin de en üst düzeye çıkmasını sağlamıştır.
Dünya standartlarında bir hizmet verme hedefiniz varsa o hedefe ulaşmak için dikkat edeceğiniz konulardan biri de hijyen… Beşiktaş’ta bulunan işletmelerin hijyen kuralları içinde hizmet vermesi bizim için çok önemli. Bu konuda düzenli denetimler yapıyoruz. 3 Ağustos 2017 tarihinde başlayan ‘Hijyende Mükemmellik Projesi’ artık ilk meyvelerini veriyor. 30 kurumla başladığımız proje sağlam adımlarla hedefe doğru yürümeye devam ediyor. Şu an kentimizde 400’ün üzerinde yeme-içme merkezi bulunuyor. Bu merkezlerin hijyen standartlarını denetlemek ve hijyen kalitesini dünya standartlarına yükseltmek bizim görevimiz. İşletmelerimizi daha ileri bir aşamaya taşımak için Eczacıbaşı Profesyonel ile iş birliğine gittik. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda Çırağan Palace Kempinski İstanbul, tüm eğitim ve denetimleri geçerek “Hijyende Mükemmellik” sertifikasını almaya hak kazandı. Çırağan Palace Kempinski İstanbul’u tebrik ediyor, başarısının hizmet sektöründeki diğer kurumlara örnek olmasını diliyorum’’ dedi.

Ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren işletmeler, "Hijyende Mükemmellik" hizmetlerinden faydalanmak ve sertifika sahibi olmak için Eczacıbaşı Profesyonel ve Beşiktaş Belediyesi’ne başvuruda bulunabiliyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık