solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş’a Yeni Kardeş Şehir: “Herne”

Beşiktaş Belediyesi ile Almanya’nın Herne Belediyesi arasında “Kardeş Şehir Protokolü” imz...

Beşiktaş’a Yeni Kardeş Şehir: “Herne”
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve beraberindeki heyet iki belediye arasında “Kardeş Şehir Protokolü” imzalanması kapsamında Almanya’nın Herne şehrine ziyarette bulundu.



Başkan Hazinedar ve Herne Belediye Başkanı Frank Dudda, Herne’de düzenlenen resepsiyonda bir araya gelerek “Kardeş Şehir Protokolü”nü imzaladı.

Beşiktaş ve Herne Arasındaki Kardeşlik Köprüsü İçin İmzalar Atıldı!


Son derece samimi bir havada geçen resepsiyonda; imzalar atıldıktan sonra iki belediye arasındaki karşılıklı işbirlikleri ve ortak projeler konuşuldu. Başkanlar birbirlerine şehirlerini simgeleyen hediyeler takdim etti. Her iki mevkidaş da ilişkilerin gelişmesi adına imzalanan “Kardeş Şehir Protokolü” için oldukça memnuniyet duyduklarını ifade etti.


Herne, Almanya'nın kuzeybatısında, Kuzey Ren-Vestfalya eyâletinde yaklaşık 170 bin nüfuslu bir şehir. 10. yüzyılda Haranni adıyla bilinen yerleşim, 19. yüzyılda yörede kömür yatakları bulunana kadar küçük bir köy olarak kaldı. 1897'de tüzel kimlik kazanan kent bugün sağlık, tekstil ve başta enerji olmak üzere çeşitli endüstri tesisleri ile ticaret ve sanayi merkezi durumundadır.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık