solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Cumhuriyet Demokrasi ve Şehitler Anıtı Açıldı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Cumhuriyet Demokrasi ve Şehitler A...

Beşiktaş Cumhuriyet Demokrasi ve Şehitler Anıtı Açıldı!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Şehitlerini Unutmayacak…

Beşiktaş Cumhuriyet Demokrasi ve Şehitler Anıtı’nın açılışı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapıldı. Ortaköy Ortabayır Sokak’ta gerçekleşen açılış törenine, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan Batuhan Ergin’in ailesi, şehit aileleri ve yakınları, gazilerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Başkan Hazinedar, “Biz Beşiktaş’tan ortak değerleri büyütmeye ve vatan, millet derken hem milli şuurla hem de evrensel değerlere sahip çıkarak siyasetimizi ve idareciliğimizi sizlere yansıtmaya çalıştık. 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletimizin verdiği mücadele ayrı, şehitlerimize, gazilerimize saygımız ayrıdır. Canını hiç düşünmeden feda eden 249 şehidimizin 2’si de Beşiktaşlıdır. Ben öncelikle şehitlerimiz Şenol Sağman ve Batuhan Ergin’i hayırla yâd ediyor ve Allah’tan rahmet diliyorum. Onlardan başlayarak tüm 15 Temmuz, terör, basın ve demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu güzel ülkenin tüm fertlerine birlik ve beraberliği hep birlikte yaşamayı diliyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Başkan Hazinedar ve şehit yakınları kurdele keserek anıtın açılışını gerçekleştirdi.

Beşiktaş Cumhuriyet Demokrasi ve Şehitler Anıtı, 1453 cm ve 1923 cm ölçüleriyle İstanbul’un Fethini ve Cumhuriyetimizin kuruluş yılını temsil ediyor. Anıt, 15 Temmuz’da şehit olan 249 vatandaşımızın yanı sıra Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, Kore’de, Kıbrıs’ta, vatanımız için gözünü kırpmadan canını feda eden tüm şehitlerimizi, terör, basın ve demokrasi şehitlerimizi onurlandırıyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık