Beşiktaş Belediyesi’ne En Hayvansever Belediye Ödülü!

Beşiktaş Belediyesi, Umut Ödülleri'nde En Hayvansever Belediye ödülüne layık görüldü.

Beşiktaş Belediyesi’ne En Hayvansever Belediye Ödülü!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 8:08

Yıldız Teknik Üniversitesi Hayvan Hakları Kulübü (YTÜ HAYHAK) tarafından düzenlenen Umut Ödülleri’nin ikincisi, 15 Mayıs Pazartesi günü YTÜ Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Ödül töreninde; yıl içerisinde hayvansever davranışları ile umut ışığı olan kişi ve kurumlar ödüllendirildi. Beşiktaş Belediyesi de Umut Ödülleri'nde En Hayvansever Belediye ödülüne layık görüldü.

Umut Ödülleri kapsamında verilen En Hayvansever Belediye ödülünü belediyemiz adına Başkan Yardımcısı Ferdi Bülbül aldı. "Belediye olarak hayvansever uygulamalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuşan Ferdi Bülbül, Yıldız Teknik Üniversitesi Hayvan Hakları Kulübü'ne teşekkür etti.