solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi’ne Bir Ödül Daha!

Beşiktaş Belediyesi, Ace of M.I.C.E. Ödülleri’nde “En İyi Etkinlik” ödülünün sahibi oldu.

Beşiktaş Belediyesi’ne Bir Ödül Daha!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Ace of M.IC.E. Ödülleri 2017

ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı, M.I.C.E. sektörü ile sektörden hizmet alan kurumsal şirketleri ödül gecesi vasıtasıyla bir araya getirmeyi ve Türk kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte arttırmayı hedefleyen ilk ve tek organizasyondur. 

3 Nisan 2017 Pazartesi günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 5’incisi gerçekleşen ve kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün buluşmasına ev sahipliği yapan ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri her sene olduğu gibi bu sene de sektörün en iyilerini ödüllendirdi.

Beşiktaş Belediyesi, Ace of M.I.C.E. Ödülleri’nde; 1011 Metre Bayrak ile Ata'ya Saygı Yürüyüşü etkinliğiyle "En İyi Etkinlik" ödülünün sahibi oldu. Ödülü Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeliyle birlikte aldı.

ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; toplantı yönetim firmaları, toplantı destek firmaları ve proje uygulamaları, toplantı otelleri ve etkinlik mekanları ve etkinlikler olmak üzere 4 başlıkta 28 ayrı dalda değerlendirildi. Başvurular, miceodulleri.com web sitesi üzerinden, kurumsal firmalar ve sektör profesyonellerinden oluşan jüri heyeti tarafından online olarak oylandı. Gerçekleşen ilk elemeler sonrasında, her dalda belirlenen üç aday, jüri heyetine sunumlarını gerçekleştirdi. Yapılan oylamalar ve sunumlar sonrasında belirlenen kazananlar 3 Nisan 2017 Pazartesi günü Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli törende açıklandı.

Detaylar:
miceodulleri.com

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık