solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi'ne 4 Yıldız!

Beşiktaş Belediyesi, KalDer EFQM (European Foundation For Quality Management) değerlendirm...

Beşiktaş Belediyesi'ne 4 Yıldız!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Mükemmelliğe Yolculuğumuz Devam Ediyor!
2016'da Türkiye'de 4 Yıldız alan tek belediye Beşiktaş Belediyesi oldu...

Beşiktaş Belediyesi, toplam kalite çalışmalarını KalDer tarafından verilen "Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi" ile taçlandırdı. 

KalDer tarafından değerlendirilen “Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Seviyesi” kısaca şöyle özetlenebilir:
  • Kuruluş, birçok alanda değişimi yönetme ve değişim ile başa çıkma konusunda oldukça iyi bir performans göstermektedir.
  • Kuruluş, başarıya ulaşma, mükemmel sonuçlar elde etme konusunda önemli ölçüde bir çaba içindedir ve bu konuda elde ettiği başarılı sonuçlara ilişkin örnekler görülmeye başlamıştır.
  • Kuruluşun belirlediği hedefin doğru olduğu ve bu yöne doğru gittiğinin işaretleri vardır.
2017 Yılında Hedefimiz 5 Yıldız!
Beşiktaş Belediyesi, 2015 yılında 3 yıldızla "Mükemmellikte Yetkinlik" belgesine layık görülmüştü. Mükemmellikteki kararlılığından ödün vermeyen Beşiktaş Belediyesi verimli çalışmalarının sonucunda bu yıl da 4'üncü yıldıza sahip oldu.



Beşiktaş Belediyesi, KalDer tarafından düzenlenen 25. Kalite Kongresi'nde "Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi"ni aldı. Ödül törenine, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, müdürler ve belediye personeli katıldı. 

Ödülü bizzat teslim alan Başkan Hazinedar konuşmasında, "Öncelikle emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve KalDer yönetimine teşekkür ediyorum. Siyasetin çok olumsuz etkilediği yerel yönetimlerin içinde parlayan bir yıldız gibi Türkiye’nin yükseleni olmak, dört yıldızı hak etmek çok önemliydi bizim için. Sadece kalite yolculuğu değil, hizmetkarlık boyutlarını kamu kurumlarına nasıl yerleştirebileceğimizin ve bunu dünyadaki kalite süreçleri ile nasıl entegre edeceğimizin önemli bir parçasıydı. 2017 yılında Beşiktaş için hedefimiz 5 yıldız" dedi.


EFQM kuruluşunu takiben sanayi ve akademisyenlerden oluşan bir grup ile EFQM Modeli olarak anılan yönetim modelini geliştirerek 1991 yılında tüm dünyaya duyurmuştur. KalDer, 1992 yılında EFQM’ in ulusal iş ortağı olmuş ve aynı yıl Türkiye adına "Ulusal Kalite Ödülü"nün (Bugünkü adıyla Türkiye Mükemmellik Ödülü'nün) duyurusunu yapmıştır. EFQM, Avrupa firmaları arasında rekabetçiliği desteklemek üzere 1992 yılından bugüne kadar, her yıl bu Modeli en iyi şekilde uygulayan kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarını Avrupa Mükemmellik Ödülü ile ödüllendirmektedir. Her yıl EFQM Avrupa Mükemmellik Ödülü'ne ülkemizden de kuruluşlar müracaat etmekte ve ödül almaktadır.

kalder.org
kalitekongresi.org

Halk Tv Ana Haber

Haber Eklenme Tarihi: 16 Kasım 2016

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık