Beşiktaş Belediyesi'nden Yemekhane Açılışı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Orgeneral Kami Güzey İlkokulu Yemekhane açı...

Beşiktaş Belediyesi'nden Yemekhane Açılışı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi’nin desteği ve katkılarıyla Orgeneral Kami Güzey İlkokulu’nda yemekhane açıldı.

Beşiktaş Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan yemekhanenin açılış törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Merve Öztopaloğlu Küçükel, Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Tekin Özmen, İlçe Milli Eğitim yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törene katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar açılış kurdelesini Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı ile birlikte kesti. Başkan açılış töreninde yaptığı konuşmasında, “Okullarımıza yapmaktan büyük keyif duyduğumuz bu katkılar artarak devam edecektir. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz çok değerli onlara gereken değeri vereceğiz” dedi.