solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi Sünnet Şöleni!

Beşiktaş Belediyesi 13 Haziran 2017 Salı günü Çilekli Spor Tesisleri’nde geleneksel “Sünne...

Beşiktaş Belediyesi Sünnet Şöleni!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Belediyesi, sünnet olacak olan çocuklar ve aileleri için Çilekli Spor Tesisleri'nde özel bir akşam düzenlendi. Çocuklar için özel etkinlikler düzenlendi, hediyeler dağıtıldı ve oyun alanları kuruldu. Çocukların ailelerine ve belediye personeline de iftar yemeği verildi.

Beşiktaş Belediyesi bu sene dördüncüsü düzenlenen Sünnet Şöleni etkinliklerini Çilekli Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Belediyemiz; önümüzdeki günlerde Beşiktaş’ta yaşayan 80 ailenin çocuklarını tam donanımlı bir hastanede tüm ihtiyaçları karşılanarak sünnet ettirecek...

Sünnet Şöleni'ne katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 80 çocuk ve aileleriyle Çilekli Spor Tesisleri'nde bir araya geldi. Çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Hazinedar, sünnet olan çocuklara tek tek hediyeler dağıttı. Etkinliğin ardından sünnet olan çocukların ailelerine iftar verildi. Şölen; ramazan eğlenceleri, müzik dinletileri ve sema gösterisiyle son buldu.

Sünnet Şöleni’nde konuşma yapan Başkan Hazinedar, “80 evladımızın sünnetini kutladığımız Sünnet Şöleni'nde çocuklarımızın aileleriyle iftarımızı paylaştık. Allah mürüvvetlerini de göstersin” dedi.
 

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık