solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi Karanlıkta Diyalog'ta!

Beşiktaş Belediyesi çalışanları ve Beşiktaş civarındaki okullar, Beyaz Baston Görme Engell...

Beşiktaş Belediyesi Karanlıkta Diyalog'ta!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Öğrenmenin Tek Yolu Karşılaşmaktan Geçer...

Beşiktaş Belediyesi çalışanları, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında Karanlıkta Diyalog Sergisi’ni ziyaret ediyor. Görme engellilerin günlük hayat içerisinde yaşadığı zorlukları bir nebze anlayabilmek ve empati kurabilmek adına gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar ellerindeki beyaz baston yardımıyla zifiri karanlıkta yollarını bulmaya çalışıyor.

Karanlıkta Diyalog; koklayarak, işiterek ve dokunarak görmenin yeni yollarını öğretirken, şehir yaşamının engelliler için zorluklarını deneyimleme fırsatı sunuyor. Böylelikle tüm belediye çalışanlarının farkındalığının artması ve ilgili birimlerin çalışmalarına rehber olması amaçlanıyor.

Beşiktaşlı Öğrenciler Karanlıkta Diyalog'ta!

Beşiktaş Belediyesi, belediye personelinden sonra farkındalığı arttırmak amacıyla ilçe sınırlarındaki ortaokul ve liseleri de Karanlıkta Diyalog sergisine götürüyor. 10 Şubat 2016 tarihinde başlayan okul programımız 08 Haziran 2016 tarihinde sona erecek. Toplamda 1560 öğrenci, öğrencilere refakatçi olarak da 156 öğretmenimiz Karanlıkta Diyalog Sergisini gezmiş olacak.

Karanlıkta Diyalog Sergisi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

 

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık