solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi Gençler İçin Gönüllü Oldu!

Beşiktaş Belediyesi, gençlerin gönüllü faaliyetlerini desteklemek adına AB Bakanlığı’ndan ...

Beşiktaş Belediyesi Gençler İçin Gönüllü Oldu!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi, geçtiğimiz günlerde T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında "Gençlik Gönüllü Kuruluşları"nın akreditasyonu için başvuru yapmıştı. Başvuru sonuçları açıklandı ve Beşiktaş Belediyesi, Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen Avrupa Gönüllü Hizmeti’ne akredite kurum oldu.

Beşiktaş Belediyesi, 2017 yılından itibaren AGH projelerini yürütmek için “Koordinatör, Gönderen ve Ev Sahibi Kurum” olarak üç alanda akreditasyon aldı. Belediyemizin Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından takip edilecek projeler hakkında detaylı bilgi için belediyemizi ziyaret edebilir ya da [email protected] e-posta adresinden AGH Koordinatörümüze ulaşabilirsiniz.

Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) Nedir?

17-30 yaş arasındaki tüm gençlere açık olan Avrupa Gönüllü Hizmeti Programı (AGH), bir AB ülkesinde sosyal içerikli bir projede 2-12 aylık süreler dahilinde yer almayı sağlayan bir faaliyettir.

AGH’nin amacı, Avrupa Birliği'nin içinde ve dışında çeşitli şekillerdeki gönüllü faaliyetlere gençlerin katılımını desteklemektir. Gençlerin farklı ülkelerdeki STK’larda ya da kamu kurumlarında gönüllü faaliyetlerde bulunmalarını sağlar.

AGH, ücretsizdir. Seyahat masrafları, konaklama, gıda, sağlık sigortası, aylık ödenek ve diğer harcamalar, AB Bakanlığı ve Beşiktaş Belediyesi tarafından karşılanacaktır.

Detaylı Bilgi İçin: www.ua.gov.tr



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık