solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi Çanakkale'de!

Beşiktaş Belediyesi'nden anlamlı etkinlik...

Beşiktaş Belediyesi Çanakkale'de!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 102'inci yılı etkinlikleri kapsamında, otuz bin vatandaşı Çanakkale gezisine götürdü. Rehberler eşliğinde Çanakkale şehitliklerini, savaşın gerçekleştiği cepheleri ve müzeleri gezen vatandaşlar, şehitlere dua etti. Geziye katılan vatandaşlar, Çanakkale Şehitler Abidesi'nin bulunduğu alana ise 1001 metre dev Türk bayrağıyla giriş yaptı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da geziye katılarak, geçen yıl sözünü verdiği, Beşiktaş Belediyesi Alçıtepe Şehitlik Sahası'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışa; Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Eceabat İlçe Başkanı Muzaffer Övün, Alçıtepe Mahalle Muhtarı Necati Tutmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dualar eşliğinde yapılan açılış sonrası Başkan Hazinedar ve beraberindeki protokol üyeleri sahada ilk vuruşu yaptı. Alçıtepe Spor'un futbolcuları ise bu anlamlı hizmetten ötürü Başkan Murat Hazinedar'a teşekkür etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar sahanın açılış töreninde yaptığı konuşmasında, “Bu topraklar bir peygamber müjdesini taşıyor. İstanbul, benim şehrim. Bizler, benim belediye başkanlığı yaptığım İstanbul’un kalbi olan Beşiktaş’tan, o peygamber müjdesine mazhar olmuş şehrin insanlarıyız. Ve bizim tarihimize, İstanbul’dan ülkemize ve özellikle Müslüman ülkelere dair sorumlulğumuz çok ama çok büyük. İşte bu sorumluluk duygusuyla güzel ülkemin her noktasına hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu değerlerin en güzel şekilde yaşandığı Beşiktaş'tan, yine bu değerleri taşımaya, anlamaya ve aktarmaya çalışıyoruz. Bu duygularla Alçıtepe’deyiz. Alçıtepe de bizim bu duygularımızı belki de en az bizim kadar yaşayan çok güzel bir köy. Bu vesileyle, bu güzel hizmete vesile olan, bu talimatı veren ve benim de bugün Alçıtepe’de bulunmama da neden olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bizim böyle bir hizmetle onurlanmamızı sağladı. Tabii ki Alçıtepe Çanakkale Savaşları'nda çok önemli bir nokta. Bizim için artık çok daha değerli. Sevgili muhtarım ve Alçıtepeliler bizi bağrına bastı. Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bu güzel hizmetin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık