Beşiktaş Belediyesi Bolu Çalıştayı!

Beşiktaş Belediyesi Çalıştayı Bolu'da gerçekleşti.

Beşiktaş Belediyesi Bolu Çalıştayı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Bolu’da gerçekleşen çalıştayda başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen çalıştayda başkan yardımcıları ve birim müdürleri, müdürlük faaliyetleri, projeler ve hedefler doğrultusunda sunumlar yaptı.

Çalıştayın sürpriz konukları…

Bolu’da gerçekleşen çalıştaya usta oyuncu Ali Poyrazoğlu konuk oldu. Çalıştayda iletişim semineri veren Poyrazoğlu mini bir gösteri de yaptı.

Sanat ve iletişim konulu sunumu ile çalıştaya katılan bir diğer isim ise Müzisyen Dolunay Obruk oldu. Obruk, sunum sonrası davetlilere keyifli bir müzik ziyafeti yaşattı.

Başkan Hazinedar, “Bolu çalıştayımızda başkan yardımcılarım ve birim müdürlerimiz ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Hedef ve projelerimizi tartıştık. Beşiktaş’ı daha iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz” dedi.