solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi 2018’e Merhaba Dedi!

Beşiktaş Belediyesi, bünyesinde çalışan tüm personel için yeni yıl kutlama etkinliği düzen...

Beşiktaş Belediyesi 2018’e Merhaba Dedi!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 8:08

Mustafa Kemal Merkezi’nde gerçekleştirilen yeni yıl kutlama etkinliğine; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, eşi Özlem Hazinedar, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Değerli sanatçı Ali Poyrazoğlu da keyifli sohbetiyle gecenin konuğu oldu. Ali Poyrazoğlu, hazırladığı şovla salondakileri kahkahalara boğdu.

Beşiktaş Belediyesi çalışanları, bu keyifli gecede 2017 yılını uğurlayarak, 2018’e erkenden merhaba dedi. Etkinlik öncesi düzenlenen kokteylin ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar bir konuşma yaptı. 2017 yılını değerlendiren Başkan Hazinedar, “Değerli çalışma arkadaşlarım, iyisiyle, kötüsüyle koca bir yılı geride bıraktık. 2018 yılının sizlere ve ailenize sağlık huzur getirmesini diliyorum. 2018 yılının bereketli ve barış dolu bir yıl olması dileğiyle yeni yılınızı kutlarım” dedi.

Konuşmaların ardından personelimiz arasında yılbaşı çekişi yapıldı. Çekiliş sonucunda çalışanlarımıza; cep telefonu, tablet ve Kıbrıs tatili hediye edildi.

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık