solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediye Meclisi'nden Ortak Açıklama

Beşiktaş Belediye Meclisi'nden Ortak Açıklama...

Beşiktaş Belediye Meclisi'nden Ortak Açıklama
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 15 Temmuz gecesi başlatılan darbe girişimi ile ilgili Beşiktaş Belediye Meclisi’nin ortak açıklamasını kamuoyu ile paylaştı.

Beşiktaş Belediyesi önünde düzenlenen basın açıklamasına; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk, AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım, MHP Beşiktaş İlçe Başkanı Tuncay Buruşuk, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından Başkan Hazinedar konuşma yaptı.



Başkan Hazinedar ortak açıklamayı okumadan önce demokratik değerlere vurgu yaptı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan, “Bu yaşananlardan bireysel ve kurumsal olarak ders çıkarmalı ve sorumluluk duygusu ile hareket etmeliyiz. 15 Temmuz gecesi yaşanan ve sabah kadar süren kâbusun içinde hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı diliyorum” dedi.

Beşiktaş Belediye Meclisi’nin Ortak Açıklaması;

“Bizler Beşiktaş Belediye Meclisi çatısı altındaki meclis üyeleri olarak, yüce milletimize, milli iradeye, devletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisimize yönelik 15 Temmuz gecesi başlatılan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz.

Yüce milletimizi, ülkemizin birliği, beraberliği ve bütünlüğünü hedef alan bu darbe girişimi Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Darbenin karşısında duran, Türkiye Cumhuriyeti ve kurumlarını canı pahasına koruyan bu yüce millet her türlü övgü ve takdiri fazlasıyla hak etmektedir.

O gece Türk Milleti'nin devletine, hükümetine ve milli iradeye verdiği destek tarih boyunca unutulmayacaktır. Dünya demokrasi tarihinin şanlı bir tablosu olarak kaydedilmiştir. Herkes bilmelidir ki bugün olduğu gibi gelecekte de milletimize, milli iradeye ve devletimize karşı her türlü girişim, karşısında milletimizin çelikten iradesini bulacaktır.

Beşiktaş Belediye Meclisi, TBMM'de grubu bulunan tüm siyasi partilerin temsilcileriyle birlikte darbe girişimine ortak bir tavır ve ortak dille karşı durmaktadır. Bu ortak tavır milli irade ve milletimizi daha da güçlendirmiştir. Demokratik tepkileri aşan şiddet eylemlerinden kaçınılması çağrısında bulunuyoruz.

Dört parti olarak farklı görüşlerimiz olsa da Beşiktaş halkının temsilcisi olan bizler, tüm teşkilatlarımızla milli iradenin yanındayız, milli iradeye hep birlikte sahip çıkıyoruz ve ebediyen sahip çıkacağız. Milletimiz müsterih olsun. Bu şanlı direniş sırasında pek çok vatandaşımız şehit olmuş, çok sayıda vatandaşımız da yaralanmıştır. Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimize geçmiş olsun diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık