solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediye Başkan Vekilliğine Tahir Doğaç Seçildi…

Tahir Doğaç, 28 oyun 22’sini alarak Beşiktaş Belediye Başkan Vekili oldu.

Beşiktaş Belediye Başkan Vekilliğine Tahir Doğaç Seçildi…
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 8:08

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın yerine vekalet edecek olan Başkan Vekili bugün Beşiktaş Belediye Meclisi’nde yapılan seçimle belirlendi.

Beşiktaş Belediye Meclisi’nde yapılan seçimde ilk turda 22 oy alan Beşiktaş Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili meclis üyesi aynı zamanda 1. Başkan Vekili Tahir Doğaç Belediye Başkan Vekili seçildi.

Tahir Doğaç, 28 üyenin oy kullandığı seçimde 22 oy alarak başkan vekili oldu. AK Parti adayı İsmail Akyıldız’ın 2 oy, İYİ Parti adayı Ediz Feyiz’in 1 oy aldığı oylamada 3 oy zarfı boş çıktı.

Oylama öncesi konuşan Doğaç, “Başkanımızın görevden alınması siyasi bir karardır. Hukuki içeriği yoktur. Demokrasiye inanmış bir insan olarak, sadece bu işlemi yerine getiriyorum ve üzüntülüyüm” dedi.

Belediye Başkan Vekili seçildikten sonra konuşan Tahir Doğaç, “Beşiktaş Belediyesi başarılı bir belediyedir. Bu koşullar altında elinden gelen her şeyi yapmıştır ve yapacaktır. Bu siyasi uygulamanın sona ermesi ve hukuki uygulamalar sonucunda belediye başkanımızı ve diğer iki meclis üyemizi aramızda görmek dileğiyle saygılar sunarım” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık