BELEN'E BETON ASFALT

• 17 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

BELEN’E BETON ASFALT

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın kentte ulaşım kalitesini arttırmaya yönelik projeleri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiren HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, yol yapım bakım ve onarım çalışmaları ile Hatay’ın 15 ilçesine ulaşımda çağ atlatmaya devam ediyor.

Olumsuz iklim şartları ve yoğun trafik akışı dolayısıyla deforme olarak kullanılamaz hale gelen Belen ilçesine bağlı Sarımazı Mahallesi’nde beton asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, daha konforlu ve güvenli olan yolu vatandaşların hizmetine sundu.

Araçlara ve yayalara sıkıntı arz eden yollarda hummalı bir şekilde beton asfalt çalışmaları gerçekleştiren ekipler,  çalışmalar kapsamında her ilçeye eşit bir şekilde hizmet vereceklerinin altını çizdi.