Belediyemiz tarafından yapılan yatırımların açılış ve temel atma törenleri

Belediyemiz tarafından yapılan yatırımların açılış ve temel atma törenleri
  • 01 Haziran 2018, Cuma 18:00

Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu ile ilçemize teşrif eden Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu, Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Osman Mesten, Ak Parti İl Başkanımız Ayhan Salman ve ilçe protokolü, belediyemiz tarafından yapılan yatırımların açılış ve temel atma törenlerini gerçekleştirdiler.İlk olarak Sırıl Mahallemizdeki Güneş Enerji Santrali'nin açılışı, daha sonra 19 blok 148 daireden oluşacak TOKİ konutlarının temelini atan protokol üyeleri, son olarak Paketleme Tesisimizin açılışını yaptılar.