BELEDİYE MASTERLER HALK DANSLARI TOPLULUĞU COŞTURUYOR

• 23 Haziran 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın talimatıyla, belediye tarafından bu yıl ilk kez kurularak faaliyete geçen yaşları 20 ile 55 arasındaki içlerinde evli ve bekar gönüllülerden oluşturulan Masterler Halk Dansları topluluğu çok beğenilirken ayrıca topluluk ve Mudanya Güneşi Halk Dansları gurubuyla birlikte Mudanya’nın tanıtımına da önemli katkı koymaktalar. Her iki grubun başında da deneyimli halk Dansları hocaları eğitmenler Neslişah Çebi ve Şenol Genç bulunuyor ve eğitimlerini en iyi şekilde veriyorlar. MUDANYANIN TANITIMINA İKİ TOPLULUĞUMUZUN KATKISI BÜYÜK Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın göreve geldiği 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden bu yana ilçede bugüne kadar hep ilkleri gerçekleştirmesi Mudanya da ülkemizde ve dünyada büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Sadece gönüllülerden, evli ve bekar gençlerden oluşan gurubun harikalar yarattığını ifade eden Mudanya Belediye başkanı Hayri Türkyılmaz,” Mudanya’mızın her yönü ile ilgili olarak tanıtımı noktasında belediyemizin yapmış olduğu çalışmalara her iki halk dansları gurubumuzun da büyük destekleri olmaktadır. Bu nedenle de kendilerini kutluyorum. Bugüne kadar Mudanya da ve ilçe dışında birçok etkinlikte görev alarak Mudanya’yı büyük bir başarıyla temsil etmişlerdir” dedi. TÜM YÖNETİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ Başkan Türkyılmaz’ın kurulması talimatını verdiği Masterler gurubunda eşi ile birlikte görev alan Mudanya Belediyesi meclis üyesi ve belediye turizm komisyonu başkanı Hüseyin Esen gurubunun daha yeni kurulmasına rağmen gösterdikleri performans nedeniyle oldukça ilgi çektiğini belirterek,” Mudanya Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’ın talimatlarıyla kurulan gurubumuzda bizler eşlerimizle görev alıyoruz. Bunu severek isteyerek yapıyoruz. Mudanya’da bugüne kadar yapılmayanın gerçekleştirildiği için de çok mutluyuz. Çok dikkat çeken gurubumuzun kurulmasını sağlayan başta, Belediye Başkanımız Türkyılmaz’a belediye kültür işlerinden sorumlu belediye başkanı yardımcısı Mustafa Ay’a ve eğitmenlerimize bizleri yetiştirerek bizlere verdikleri destek nedeniyle ve böylesine önemli sayılacak gösterilere çıkmamızı sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Gurubumuz 2 günlük Keles Belediyesi tarafından Kocayayla şenliklerine katılmamız için gelen davet üzerine katılarak Mudanya’yı en iyi şekilde temsil ettik. Mudanya Belediyesi Halk Dansları topluluğu Kocayayla da neşe kaynağı oldu ve büyük saygınlık kazandı. Mudanya’yı ve Mudanya belediyemizi en iyi şekilde temsil ettik. Bu başarılar Barışın ve kardeşliğin başkenti Mudanya’mızın sesini duyurmakta ve gündem yaratmaktadır ve yaratmaya da devam edecektir. Desteklerini esirgemeyen tüm yöneticilerimize minnettarız” dedi.