solyanreklam
sagreklam

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ MECLİS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

Ramazan Bayramı sebebiyle 15 Haziran 2018 Cuma günü Tarihi Belediye Binamızda bulunan Meclis Salonunda Bayramlaşma Töreni düzenlendi. Ramazan Bayramının 1. Günü

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ MECLİS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 0:00
Ramazan Bayramı sebebiyle 15 Haziran 2018 Cuma günü Tarihi Belediye Binamızda bulunan Meclis Salonunda Bayramlaşma Töreni düzenlendi.

Ramazan Bayramının 1. Günü gerçekleştirilen Bayramlaşma Törenine, Yenişehir İlçe Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, Yenişehir Garnizon Komutan Yardımcısı Hava Piyade Yarbay Fatih Yılmaz ÇELİK, AK Parti İlçe Başkanı Adnan KAMIL ve İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, daire amirleri, ilçe protokolü, muhtarlar, STK Başkan ve Yöneticileri, Belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Misafirleri kapıda karşılayan ve kendileriyle bayramlaşan Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK Meclis Salonunda yaptığı konuşmasında Ramazan Bayramının ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına huzur ve hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Meclis Salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından İlçe Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK ve protokol üyeleri, İlçe Garnizon Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, Devlet Hastanesi, Huzurevi ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek, burada askerlerle ve emniyet mensuplarıyla bayramlaştılar.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık