solyanreklam
sagreklam

BAYRAMDA UĞUR IŞILAK BİR KONSER VERDİ

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 17 Haziran 2018 Pazar günü, Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde Uğur IŞILAK konseri düzenlendi.

BAYRAMDA UĞUR IŞILAK BİR KONSER VERDİ
  • 18 Haziran 2018, Pazartesi 0:00
Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 17 Haziran 2018 Pazar günü, Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde Uğur IŞILAK konseri düzenlendi.

Konsere Bursa Milletvekilimiz Muhammet Müfit AYDIN, BBB Başkanımız Alinur AKTAŞ, Yenişehir Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, AK Parti İlçe Başkanı Adnan KAMIL, Belediye Başkan Yardımcımız Zekai DÜNDAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ, YİHMED Başkanı Alper ATAR, İmam Hatip Lisesi mezunları, okul müdürleri, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Belediyemizin öncülüğünde YİHMED’in katkılarıyla düzenlenen programda Belediyemiz tarafından YİHMED’e tahsis edilen Dernek Binası Açılışı, Bayramlaşma ve Mezunlar Günü Kutlamasının yanı sıra Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri de bir konser verdi.

Programda son olarak sahneye çıkan Halk Ozanı Uğur IŞILAK vatandaşların yoğun alkışları eşliğinde, sevilen parçaları seslendirdi.

Konser öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK konuşmasında şu sözlere yer verdi;

“Nice badireler atlatarak, bugünlere gelmiş olan ve ülkemizin önemli kurumlarından olan İmam Hatip Liselerimizin ilçemizdeki temsilcisi, Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisemizde gerçekleşen böyle bir etkinlikle, bu mübarek günde sizlerle birlikte olmak gurur verici.

Bugün burada yeni dernek binasının açılış törenini ,Mezunlar Günü ve konser programını gerçekleştiren, 2007 yılından bu yana ilçemizde faaliyette olan ve oldukça zor koşullarda dernek çalışmalarını yürüten Yenişehir İmam Hatipliler Derneğimize teşekkür ediyorum. Adeta imkansızlıklar içerisinde, fedakarlık göstererek bugünlere geldiler.Bundan sonra da nice hayırlı organizasyonlara ev sahipliği yapacaklardır.

Bugüne kadar hor görülen, hak ettiği değeri göremeyen İmam Hatip Liselerimizden yetişen gençlerimiz, hamdolsun ki artık çok daha farklı konumdalar. Bizlere bugünleri yaşatan Rabbime hamdolsun.

Sözlerime son verirken, sizleri bir kez daha hürmetle selamlıyor, bizleri iyi yetişmiş bir nesille daha nice bayramlara ulaştırmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Konserin sonunda Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, Halk Ozanı Uğur IŞILAK’a ipek kozasından yapılmış Türk Bayrağı hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık