Başkan'dan Yaş Almış Kentlilerimize Ziyaret!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş'ın yaş almış kentlilerini ziyaret ...

Başkan'dan Yaş Almış Kentlilerimize Ziyaret!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş’ın değerleri olan yaş almış kentlilerimizi ziyaret ederek hal hatır sordu.

Başkan Hazinedar, önce evlerine sosyal alarm kurulan Esen ve Orhan Kutlay'ı ziyaret etti. “Sosyal Alarm” kurulumu ardından hizmeti bizzat deneyen Başkan, çağrı merkezi yetkililerimizle sohbet etti.

Neriman Kazandöğen ve Safinaz Ulu’yu da evlerinde ziyaret eden Başkan, “İhtiyacı olan herkesin her an yanında olacağız çünkü Beşiktaş’ta yaşamak da yaş almak da güzeldir” dedi.

Yaş almışlarımıza hizmet veren “Esenlik Hizmeti” personelimizi ziyaret eden Başkan Hazinedar, “Yaptığınız iş gerçekten çok değerli sizi kutluyorum” dedi.

Başkan Hazinedar son olarak Ulus Yaşam Evi sakinleriyle bir araya geldi.