solyanreklam
sagreklam

Başkan'dan Turgutlulu Çocuklara Irlamaz Jesti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu’ya kazandırılan Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı’nda bulunan oyun gruplar...

Başkan'dan Turgutlulu Çocuklara Irlamaz Jesti
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 14:11

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu’ya kazandırılan Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı’nda bulunan oyun gruplarının okulların açılması dolayısıyla motivasyon olması için çocuklara 3 hafta boyunca ücretsiz olacağını müjdeledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan proje ile adeta yeniden can bulan Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı, Turgutlulu vatandaşların büyük ilgisini gördü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Irlamaz’da konuşlandırılan oyun gruplarının okulların açılması dolayısıyla motivasyon olması için çocuklara 3 hafta boyunca ücretsiz olacağını müjdeledi. Başkan Ergün, “Manisa’mız merkezindeki Atatürk Kent Parkı’nın bir benzerini de Irlamaz’da hayata geçirmiştik. Vatandaşlarımızın ortaya koyduğumuz bu güzel hizmete sahip çıkması bizleri mutlu etti. Bugünden itibaren 3 hafta boyunca Irlamaz’ın içerisinde hayata geçirdiğimiz macera parkı (ip parkuru, atlama kulesi, tırmanma duvarı) ve zipline gibi oyun grupları çocuklarımıza ücretsiz hizmet verecek. Okulların açılmasıyla çocuklarımıza motivasyon olması düşüncesiyle bu uygulamayı yapıyoruz. Bu vesileyle tüm çocuklarımıza bir kez daha yeni eğitim-öğretim yılının başarıyla dolu geçmesini diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık