solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN YILMAZ ZABITANIN 192. YAŞINI KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ ZABITANIN 192. YAŞINI KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ ZABITANIN 192. YAŞINI KUTLADI
  • 04 Eylül 2018, Salı 0:00


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 192. Yılı münasebetiyle, zabıta personeliyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
  Bölge Parkında düzenlenen kahvaltı programına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Kadir Erol ve Vedat Büyükgölcigezli, Belediye Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek ile Zabıta Müdürlüğü Personeli katıldı.
  Zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı kutlayan Başkan Yılmaz, “Sizler yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüsünüz. Biliyorum yaptığınız görev zor bir görev, zor olduğu kadar da kutsal bir görev. Rahatınızdan tavizler vererek bir beldenin rahatı için çalışıyorsunuz. Zabıta birimimizle ve diğer birimlerimizle birlikte yıllardır Gemliklilerin yüzünde bir tebessüm oluşturabilmenin mücadelesini veriyoruz” dedi. Zabıta Müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşın karşısında değil, vatandaşın yanında ve onun hizmetindedir” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımızın Zabıta Haftası'nı kutluyor, tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
  AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam da, “Zabıta Teşkilatımızda görev yapan herkesin Zabıta Haftası’nı kutluyorum. Şimdiye dek sürdürdüğünüz özverili çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyor, gelecekte yapacağınız çalışmalar için de kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.
  Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek de, “Görevimizi yerine getirirken en büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a, teşkilatımızın 192. kuruluş yıldönümünde de bizleri unutmadığı için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
  Kahvaltı programı, tebriklerin ardından toplu halde fotoğraf çektirilmesiyle son buldu.
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık