solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN YILMAZ OTOBÜSTE VATANDAŞI DİNLEDİ

BAŞKAN YILMAZ OTOBÜSTE VATANDAŞI DİNLEDİ

BAŞKAN YILMAZ OTOBÜSTE VATANDAŞI DİNLEDİ
  • 21 Eylül 2018, Cuma 0:00


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, vatandaşların isteklerini ve şikayetlerini dinlemek adına sürpriz bir uygulamaya gitti. Rastgele bir duraktan otobüse binen Belediye Başkanı, vatandaşlarla sohbet ederek yola devam etti.
  Gemlik'te toplu taşıma ile alakalı sorunları çözmenin ve taleplere yönelik adım atmanın en uygun yolunun olayı birebir gözlemlemek ve bizzat yaşamak olduğunu ifade eden Yılmaz; ''Gemlik'te gerek tesis anlamında, gerek eğitime katkı ve diğer bir çok hususlarda önemli mesafeler kat ettik. Hemen her hafta bir açılış veya temel atma programı gerçekleştiriyoruz. Gemlik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yatırım programını bir bir hayata geçiriyoruz. Halkımızdan gelen talepleri de önemseyerek gecikmeksizin çözüm üretiyoruz
  Gemlik'te vatandaşlarımızın önemli taleplerinin başını da ulaşım çekiyor. Gemlik Merkezine kurduğumuz stantlarda da genelde vatandaşlardan bu sorunu yoğunlukla duyduk. Bu nedenle yerinde incelemeye başladık. Farklı zamanlarda kendim, diğer zamanlarda da müdürlerimiz ve başkan yardımcılarımız uygulamaya devam edecek. Buradan alacağımız verilerle de ilgili taşıma kooperatifi ile toplantı yaparak çözüm bulmak için çalışmalara başlayacağız. Sorunun çözümü, ancak yerinde inceleme ve bizzat yaşayarak olabilir'' dedi.
  Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ulaşım başta olmak üzere, vatandaşlardan gelen şikayetleri sürpriz ziyaretlerle yerinde incelemeye devam edecek.
  
  
  





BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık