solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN YILMAZ GAZİLERİ AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ GAZİLERİ AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ GAZİLERİ AĞIRLADI
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 0:00


Gemlik’te Gaziler Günü törenle kutlandı. Her yıl 19 Eylül'de kutlanan Gaziler Günü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törenin ardından Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gazilere, Şehit Ailelerine ve protokole günün anlam ve önemi adına öğlen yemeği ikramında bulundu.
  Bölge Parkında düzenlenen programa Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Garnizon Komutanı Dr. Veteriner Albay Aziz Sevimli, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt, Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, sivil toplum örgütü temsilcileri, kurum amirleri, daire müdürleri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.
  Program sonunda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gazilerin kahramanlığı yaşayan abideler olduğunu vurgulayarak, "Vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharlarıdır. Aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize ise sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" dedi.
  Okunan duanın ardından, günün anısına çekilen fotoğraflarla program sona erdi.
  
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık