solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN EMEKÇİ KADINLARA YARIM GÜN İZİN

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN EMEKÇİ KADINLARA YARIM GÜN İZİN

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN EMEKÇİ KADINLARA YARIM GÜN İZİN
  • 08 Mart 2018, Perşembe 0:00

 

Mudanya Belediyesi’nin emekçi kadın çalışanlarına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yarım gün idari izin verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya için özveriyle çalışan kadın personele teşekkür ederken, “Hayatımızın her alanında olduğu gibi çalışma alanımızı da güzelleştiren kadınların emeğine karşılık ne yapsak az” dedi.

Mudanya’da kadınların her alanda daha etkin ve söz sahibi olması için önemli projeleri hayata geçiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, belediyedeki kadın çalışanlara öğleden sonra idari izin verdi. Belediyede çalışan memur ve işçi tüm kadınlara öğleden sonra izin verildiğini duyuran Başkan Türkyılmaz, “Bu günlere alın teriyle gelen bir insan olarak gerçek emekçilerin sizler olduğunu biliyorum. Bizler için her gün kadınlar günü, hayatımızın her alanında olduğu gibi çalışma alanımızı da güzelleştiren kadınlarımızın bu önemli günde yüzleri gülsün, aileleriyle daha fazla vakit geçirsin istiyoruz. Kadınların hak ettiği değeri görebilmesi için ne gerekiyorsa yapacağımızı bir kez daha belirtiyorum. Hayatımızda her zaman bizlere destek olan, onlarsız bir hayat düşünemediğimiz, fedakar kadınlarımız için ne yapsak az” diye konuştu.

Belediyenin kadın çalışanları Başkan Türkyılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulunurken, Başkan Türkyılmaz kadınlara çiçek ve Nutuk hediye etti. CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman, Kadın Kolları Başkanı Jale Büyükurgancı ve ilçe yönetimi de, belediyeyi ziyaret ederek kadın belediye çalışanların gününü kutladı.

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık