BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

• 20 Ekim 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, şehitlerimizin ruhu için ilçeye bağlı tüm mahallelerde lokma döktürme programını sürdürüyor. Başkan Türkyılmaz, şehitlerimizi minnet ve şükranla andığını vurgularken, ülkemizde yaşanan terör olaylarının artık son bulmasını, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamak gerektiğini ifade etti. Aydınpınar, Yörükali ve Altıntaş mahallelerinde düzenlenen lokma döktürme programına katılan Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanyalı hemşehrilerimize lokma ikram ederek, birlik ve beraberlik mesajları verirken, ülkemizde yaşanan terör olaylarının artık son bulmasını, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamak gerektiğini vurguladı. Türkyılmaz, lokma döktürme programı kapsamında, vatandaşlarla da sohbet ederek, istek ve talepleri dinledi. Aydınpınar, Yörükali ve Altıntaş mahallelerindeki lokma dökme programına Belediye Meclis Üyesi Servet Usta da katıldı.