BAŞKAN TÜRKYILMAZ, ZEYTİNDALI PROJESİYLE HER YERDE!

• 24 Temmuz 2015, Cuma 0:00
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Türkiye ve dünyada bir ilk olan Zeytindalı Projesi’yle, her yere ve her kesime ulaşmaya devam ediyor. Büyük övgü alan Zeytindalı Proje ekibi, Hançerli Mahallesi’ndeki 80 bin metrekarelik mesire alanında yaptığı çevre temizliği çalışmasıyla 150 poşet çöp toplayarak, adeta metrelerce uzunluğunda set oluşturdu. Mudanya Belediyesi Zeytindalı Proje ekibi, yaklaşık 4 ay gibi kısa bir sürede ihtiyaç sahibi binlerce Mudanyalı hemşehrimize yardım elini uzatırken, çevre duyarlılığıyla da övgü almaya devam ediyor. Dağ taş demeden her bölgeye ulaşan Zeytindalı ekibi, Hançerli Mahalle’sindeki 80 bin metrekarelik mesire alanında örnek bir çevre temizliği yaptı. Mesire alanındaki çöpleri temizleyen Zeytindalı ekibi, bölgede 150 poşet çöp topladı. Büyük bir titizlikle yürütülen çevre temizliği sonunda, çöp poşetlerini yan yana koyan Zeytindalı ekibi, topladıkları çöplerle adeta metrelerce uzunluğunda set oluşturdu. Çöplerin oluşturduğu uzun kuyruk, görenlere adeta “Temizlik Böyle Olur” dedirtti. 80 bin metrekarelik mesire alanının temizliğinin ardından, dur durak bilmeyen Zeytindalı ekibi, yine aynı mahalledeki Hançer Ali Türbesi’nin çevre temizliğini, boya ve badanasını da büyük bir titizlikle gerçekleştirdi. Hançerli Mahalle sakinleri, 80 bin metrekare gibi büyük alanda yapılan temizlik çalışmasını adeta ‘iğneyle kuyu kazmaya’ benzetirken, Zeytindalı Projesi gibi önemli ve Türkiye’ye örnek bir projeyi hayata geçiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın çalışmalarını takdirle ve ilgiyle izlediklerini belirten mahalle sakinleri, “Halkın Belediye Başkanı olmak işte böyle bir şey” diyerek, Başkan Hayri Türkyılmaz’a ve ekibine teşekkür ettiklerini ifade ettiler. “HALKIN BELEDİYESİ, HALKIN HİZMETİNDE!” Göreve geldiği günden bu güne, seçim döneminde söz verdiği projeleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşadığını vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Seçim döneminde demiştik ki; Mudanya’da kimse kimsesiz kalmayacak ve Mudanya’da kimse yatağa aç girmeyecek. Bu amaçla hayata geçirdiğimiz Zeytindalı Projemiz, içerik ve kapsam açısından Türkiye ve dünyada bir ilk. Zeytindalı projemiz, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yardımına koşmanın yanı sıra, çevre temizliği ve daha bir çok çalışmayla örnek olmaya devam ediyor. Mudanyalı hemşehrilerimizin daha yaşanabilir ve daha temiz bir kentte yaşamaları için dağ-tepe demeden, sahil-deniz demeden her yeri güzelleştiriyoruz. Her şey daha yaşanabilir bir Mudanya için” diye konuştu.