solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “YALAN SÖYLEMEYİ BIRAKIN, GÖREVİNİZİ YAPIN ALKIŞLAYALIM”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “YALAN SÖYLEMEYİ BIRAKIN, GÖREVİNİZİ YAPIN ALKIŞLAYALIM”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “YALAN SÖYLEMEYİ BIRAKIN, GÖREVİNİZİ YAPIN ALKIŞLAYALIM”
  • 19 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki pek çok konuyu ilçe sakinlerinin şikayetleri doğrultusunda çözüme kavuşturan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın kamuoyuna yaptığı “Mudanya hizmeti engelliyor” açıklamasına karşı çıktı. Başkan Türkyılmaz, “Yalan söylemeyi bırakın, görevinizi yapın alkışlayalım” dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’da tabela belediyeciliğinden öteye geçemediğini belirttiği Büyükşehir Belediyesi’nin kamuoyuna yanlış bilgi verdiği yönünde bir kez daha açıklama yaptı. Mudanya halkına daha çok hizmet etmek istediklerini, fakat her zaman engelle karşılaştıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yanıt veren Başkan Türkyılmaz, “Hizmet tembeli Büyükşehir, hizmet yapmak istedi de önüne taş koyan mı oldu. Aksine, gelin görevinizi yapın, yapamıyorsanız, bırakın biz yapalım. Destek istiyorsanız destek de verelim dedik. Bunların işi hizmet değil. Hizmet tembeli Büyükşehir, halk arasında bir deyim vardır, her zamanki yavuz hırsızlığına devam ediyor. Büyükşehir hizmet mi yapacak, buyursun yapsın biz de alkışlayalım. Yapamayacaklarsa engel olmasınlar bize yeter” dedi.

“ENGEL DEĞİL DESTEK OLDUK”
Başkan Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya Belediyesi’ne yapılan tahsis talepleri arasında Evciler Mahallesi’nde lavabo yapımı bulunmadığına dikkati çekerek, “Evciler’de mahalle muhtarı, Atatürk Büstü bulunan alanda 2 ay önce belediyemizden talepte bulunmuş ve yatırım programımıza alınmıştır” diye konuştu. Geçtiğimiz gün Mudanya’da köyleri ziyaret eden Aktaş’ın “Evciler’e lavabolar yapmak istiyoruz. Mudanya Belediyesi, ‘Yer benim’ diyor. ‘Buyurun siz yapın’ diyoruz. 4 senedir herhangi bir faaliyet yok. Benzer sıkıntıyı buradaki hemen her bölge için yaşıyoruz. Böyle bir mantık olmaz” açıklamalarını değerlendiren Başkan Türkyılmaz, “Alinur Aktaş göreve atandığında karşılıklı ziyarette bulunmuş ve ortak akıl vurgusu yapmıştık. Recep Altepe’nin engellediği hizmetlerin çözümü için kendisinden olumlu tavır beklediğimizi, destek istiyorsa destek vereceğimizi de söylemiştik. 2032 yılına kadar borçlu olduğunu söylediği belediyenin her ilçeye yetişemeyeceğini düşünüp maddi destek de verelim dedik. O günden bu yana Büyükşehir ile çözüme kavuşturmak istediğimiz pek çok konuda dönüş alamadık. Hizmetin siyaseti olmaz diyen Alinur Aktaş’ın sözüyle yaptıkları birbiriyle çelişiyor. Güzelyalı’da yıllar önce projesini açıkladığımız Atatürk Parkı’nın ikinci etap projesine başladığımızda da hizmet engelini yapanlar kendileriydi. Sahillerde, halkın ortak kullanım alanları olan kumsal ve plajlardaki çöpleri toplamayan ve suç duyurusunda bulunduğumuz işgallere göz yuman da, sahilleri çöplüğe mahkum eden de kendileri. Ancak çırpınışları boşuna, Mudanyalı tüm hemşehrilerim kimin gerçekten hizmet yaptığını, kimin reklam yaptığını biliyor” ifadelerini kulandı.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık