BAŞKAN TÜRKYILMAZ, TEKEL PARKI’NDAKİ VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

• 26 Haziran 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyalı hemşehrileriyle her zaman iç içe olduğunu, gerek açılış ve etkinliklerde, gerekse makamında vatandaşlarla bire bir görüşmeye, sorun ve talepleri dinlemeye büyük önem verdiğini ifade etti. Belediye Başkanı Yardımcısı Mutsafa ay ve daire müdürlerinin de katıldığı Tekel Parkı ziyaretinde Başkan Türkyılmaz, Mudanya’nın vizyon projelerinden biri olan ve Mudanyalı hemşehrilerimiz tarafından da büyük ilgi gören eski Tekel Parkı’nda dinlenen vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Hayri Türkyılmaz’ı gören Mudanyalı hemşehrilerimiz, Başkan Türkyılmaz’ın vatandaşla iç içe olmasını, istek ve önerileri samimi ve içtenlikle dinlemesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gerek ziyaretlerde, gerek açılışlarda ve gerekse makamında sık sık Mudanyalı hemşehrileriyle bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirterek, “Mudanyalı hemşehrilerizin, kardeşlerimizin, annelerimizin, istek ve taleplerini bana anlatmaları, birlikte çözüm yollarını aramamız çok güzel bir iletişim. Benim arzum hep bu yöndeydi. Mudanya’yı, Mudanyalı hemşehrilerimizle birlikte yönetmek çok önemli. Mudanya Belediye Başkanı olarak, kapım her zaman herkese açıktır, zaten makamımda kapı yok, çerçeve yok. Mudanyalı hemşehrilerimizin istedikleri zaman gelerek, her türlü istek ve taleplerini anlatabilirler, ben bundan büyük bir mutluluk duyarım” dedi. Tekel Parkı’nda dinlenen Mudanyalı hemşehrilerimiz, adeta Mudanya’nın kalbinde olan parkın, yeniden düzenlenerek ilçenin vizyon parkı haline getirmesini takdirle ve beğeniyle karşıladıklarını vurguladılar.