BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “SPORA VE SPORCULARIMIZA HER ZAMAN DESTEK OLUYORUZ”

• 03 Temmuz 2015, Cuma 0:00
Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü olarak destekledikleri yüzücü İdil Özkul’un “4.TYF-DTO İzmir Açık Su Yüzme Türkiye Şampiyonası”nda 19-24 Yaş 5 km Bayanlarda Türkiye 2.si olmasından büyük mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi. Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını vurgulayan Başkan Hayri Türkyılmaz, başarılı yüzücü İdil Özkul’un 26 Temmuz’da İstanbul’da Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 26 Temmuz’da düzenlenecek olan Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışları “2 kıta 1 yarış” yarışmasından da başarıyla çıkmasını temenni ettiğini söyledi. Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden yüzücü İdil Özkul, başarısını ve madalya sevincini Başkan Türkyılmaz’la paylaşırken, desteklerinden dolayı teşekkür etti.