solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, PERSONEL BULUŞMALARINA BAŞLADI

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, PERSONEL BULUŞMALARINA BAŞLADI

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, PERSONEL BULUŞMALARINA BAŞLADI
  • 24 Mart 2017, Cuma 0:00

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli ile makamında bir araya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, memnuniyet seviyesinin arttığına vurgu yaptı.

Her yıl gerçekleştirdiği personel buluşmalarını, bu yıl müdürlük seviyesine indiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilk olarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Başkanlık makamında düzenlenen toplantıya Başkan Yardımcısı Hakan Karademir’in yanı sıra İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Hacer Özkan ile müdürlük personeli katılım sağladı. Vatandaşlardan kendisine gelen talepleri personeline ileten Türkyılmaz, personelin talep ve isteklerini de dinleyerek çeşitli notlar aldı.
“BAŞARI VE MEMNUNİYETİ ARTTIRACAĞIZ”
“Mudanya’yı birlikte yönetmek için yola çıktık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şeffaf, dürüst ve güler yüzlü belediyecilik anlayışımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullanan Türkyılmaz, “Gizlimiz saklımız yok. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaları özveri ve sevgiyle yaparak ortaya koyduğumuz başarı ve halkımızın memnuniyetini her geçen gün daha da arttıracağız” dedi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeline çalışmalarından dolayı tek tek teşekkür eden Türkyılmaz, karşılıklı fikir alışverişinin gerçekleştirildiği toplantıların devam edeceğini de sözlerine ekledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık