solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
  • 29 Nisan 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, dolgu alanında gerçekleşen “Uçurtma Şenliği”nde öğrencilerin taleplerini dinledi.  

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı, dolgu alanında gerçekleşen “Uçurtma Şenliği”nde çevrede inceleme yaparken gören öğrenciler, Başkan Hayri Türkyılmaz’ın yanına giderek hem tanıştılar, hem de isteklerini sıraladılar. Öğrencilerin Başkan Hayri Türkyılmaz’dan istekleri, oyun parkı sayısının ve oyun gurubu çeşitliliğinin arttırılması, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gözleri gibi masmavi ve tertemiz bir deniz, sinema salonları ve aktivite alanları oldu. Öğrencilerle tek tek el sıkışıp tanışan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, öğrencilerin kendisi ile tanışmak istemeleri ve taleplerde bulunmalarının kendisini duygulandırdığını ve çok mutlu ettiğini belirtti. Mudanya’daki okullarda gerçekleştirilen çalışmaları öğrencilere anlatan Başkan Türkyılmaz, ”Türkiye’de eğitim kurumlarına destek veren tek belediye belki de Mudanya Belediyesi’dir. Belediye olarak ilçemizdeki okullara 2’si engelli 28 kişiyi yardımcı personel sizlerin daha temiz bir ortamda eğitim görmesi için hizmet verecek. Sinema salonu konusunda da sizlere söz veriyorum; sizleri ve Mudanyalı hemşerilerimizi sinema salonlarıyla yeniden buluşturacağız. Çünkü televizyonlardan önce Mudanya ve Güzelyalı’da sinema salonları vardı. Hatta ülkemizde sinema salonlarıyla tanışan birkaç il ve ilçeden biriyiz. O dönemlerde vizyona giren filimler bizim bölgemizde de aynı anda gösterime girerdi. Yeniden sinema salonlarımız yeniden Mudanyalı hemşerilerimize ve siz öğrencilerimize hizmet verecek” diye konuştu.

OYUN VE DİNLENME PARKLARI SAYISINI ARTTIRIYORUZ!
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçedeki çocuk oyun ve dinlenme parkı sayısının artırılacağını vurguladı. Yıl sonuna kadar çok sayıda yeni parkın hizmete gireceğini belirten Başkan Türkyılmaz, “Denizimizin rengini, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gözleri gibi masmavi yapmayı ben sizlerden fazla istiyorum. Deniz temizliği için burada sadece belediyelerin değil, çevresine, doğasına ve insanına saygısı olan herkesin görevi olmalı. Gelin bugünden birbirimize ‘Çevremizi ve denizimizi temiz tutmaya, çevresini kirletenleri uyarmayı’ kendimize görev sayalım ve söz verelim. Siz öğrencilerimizi ve gençlerimizi hiç tereddütsüz belediyemize gelerek bizleri ziyaret etmenizi, isteklerinizi ve şikayetlerinizi bizlere iletiniz, çünkü ben sizleri çok ama çok seviyorum” dedi.                                   

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık