solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ “MUDANYA’NIN TRAFİK SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ “MUDANYA’NIN TRAFİK SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ  “MUDANYA’NIN TRAFİK SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ”
  • 17 Ağustos 2016, Çarşamba 0:00

BAŞKAN TÜRKYILMAZ
“MUDANYA’NIN TRAFİK SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ”

 

Mudanya’nın en büyük sorununun trafik ve ulaşım olduğunu belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Büyükşehir Belediyesi’nin çözmesi gereken trafik sorununu Mudanya olarak biz çözeceğiz” dedi.

Göreve geldiği ilk zamanlarda 16 ilçenin belediye başkanı, ilçe başkanları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiğini hatırlatan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bütünşehir Yasasının amacı o kentin birlikte yönetilmesi olduğunu söyledim. Keles’te ki yayla bizde yok, Nilüfer’de ki Gölyazı bizde yok. Bizde ki deniz ve hava kimsede yok. O zaman Bursa’yı birlikte tasarlayalım. Bursa’yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için mutlaka birlikte çalışmamız gerektiğini söyledim. Bugüne kadar hiç kimseden tık yok. Büyükşehir Belediyesi’nin bizden almaya çalıştığı mülklerimiz var” dedi. Geldikleri durumun çok manidar olduğunu da sözlerin ekleyen Türkyılmaz, “Mudanya Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı olmuş.  Büyükşehir Belediye Başkanı’nı Mudanya Belediye Başkanıyla yarıştırıyorlar. Onlar için ne kadar acı bir durum” dedi.
“TRAFİK SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Mudanya’dan aldığı bütün hakların karşılığını Mudanya’ya vermek zorunda olduğunu da belirten Türkyılmaz, “Sahil projesinin durumu ortadadır. Bize göre önceliği olmayan bir projeydi. Yapılan anketlerde ilçemizin en büyük sorunu trafik, ulaşım ve otopark olarak ortaya çıkıyor. Ancak bu konuda hiç kimsenin bir girişimi yok” dedi. Bu sorunların hepsinin Büyükşehir’in çözmesi gereken sorunlar olduğunu vurgulayan Türkyılmaz, “Büyükşehir Belediyesi’nin çözmesi gereken trafik sorununu eğer bir aksilik çıkmazsa biz çözeceğiz. Trafik Projesi bitmek üzere” dedi.  Ağustos ayı sonunda bütün Mudanyalılara trafik projesinin tanıtımını yapacaklarının da altını çizen Türkyılmaz, “Engel çıkmazsa bu projeyi de biz uygulayacağız. Mudanya’nın çözülmesi gereken büyük sorunu olan trafik sorununu da Mudanya Belediyesi kendi öz kaynaklarıyla çözecektir” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık