solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “HARAMİLER VE HIRSIZLAR MUDANYA’YI TERK EDECEK”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “HARAMİLER VE HIRSIZLAR MUDANYA’YI TERK EDECEK”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ,  “HARAMİLER VE HIRSIZLAR MUDANYA’YI TERK EDECEK”
  • 26 Ağustos 2016, Cuma 0:00

Şahsına ve Mudanya Belediyesi’ne yönelik yapılan karalamalara başkanlık makamında düzenlediği basın toplantısıyla cevap veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bana suçlama yapanlardan bunun hesabını soracağım, o dilleri kesilecek. Mudanya’yı terk edecekler” dedi.

              
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, makamında düzenlediği basın toplantısıyla şahsına ve Mudanya Belediyesi’ne yönelik yapılan karamalara cevap verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Altıntaş, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Esen ve partililerinde katılım sağladığı basın açıklamasında kendine yapılan eleştiri ve karalamalara cevap veren Türkyılmaz, “Kendisini gazeteci sanan o şahıs 2012 yılında müteahhidi olmayan bir inşaat yapmış. Ruhsatı ve yapı kullanma izinleri usulsüz. 120 m2’lik inşaatı izinsiz olarak tek imzayla inşa etmiş” dedi. Pazartesi günü söz konusu yerin metrekarelerinin tespit edileceğini ifade eden Türkyılmaz, “İşlenen ayrıca suçlar var bütün belgeler toplandıktan sonra suç duyurusunda bulunacağız” dedi.
“O DİLLERİ KESİLECEK, KAFALARI EZİLECEK”
Kendisinin FETO’ya destek vermekle suçlayanları sert bir dille eleştiren Türkyılmaz, “Atatürk ilke ve devrimlerine, Cumhuriyet’e bu kadar bağlı bir insana en ağır ve en son yapılacak suçlamadır. Ama bu suçlamayı onların boğazına sokacağım, o suçlamaların altında kafaları ezilecek, o dilleri kesilecek. Mudanya’yı terk edecekler, Mudanya’da yaşayamayacaklar” dedi. Ömrü boyunca ailesi, öğretmenleri ve partisinden adlığı terbiye ve disiplinle kendisini aç bırakarak bu ülkenin geleceği için canı pahasına mücadele ettiğine de vurgu yapan Türkyılmaz, “Ama birileri kalkmış Hayri Türkyılmaz’ı FETÖ ile yan yana getirmeye çalışıyorlar. Onları şiddetle kınıyorum ve gerekli suç duyurusunda bulunacağımı da bilsinler. Kendi çocuğunu FETO’nun okullarında okutan, Bosna Hersek’e Türkçe Olimpiyatlarına katılanlar kalkıp burada ahkam kesemez” dedi.
“KENDİLERİ ALTI KEZ İZİN VERMİŞ”
Göreve geldikleri günden beri bütün dernek ve STK’ların taleplerini karşılamak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getiren Türkyılmaz, “Bunu söyleyen kişinin amacının ne olduğu belli. Beni 15 Temmuz sürecinde kapatılan bir derneğe kermes için izin vermekle suçluyorlar. Ama kendi belediyeleri döneminde aynı derneğe 2010 ile 2013 yıllarında altı kez izin vermişler. Bundan neden bahsetmiyorlar” diyerek tepkisini dile getirdi.
“ARTIK MUDANYA’DA HIRSIZLARIN HARAMİLERİN YERİ YOK”
Tek bir kara lekeleri olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını vurgulayan Türkyılmaz, “Mudanya’nın ve Mudanyalının hakkını koruyacağız diye söz verdik. Bugüne kadar böyle geldik. Bundan sonra da böyle devam edecek. Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’dan tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya sesleniyorum. Artık Mudanya’da haramilerin hırsızların yeri yoktur. Onlar Mudanya sokaklarında rahat rahat gezemeyecekler. Onlar Mudanyalı hemşehrilerimden gereken dersi alacaklardır” ifadelerini kullandı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık