solyanreklam
sagreklam

BAKAN ÇELİK’TEN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

BAKAN ÇELİK’TEN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

BAKAN ÇELİK’TEN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 25 Ağustos 2016, Perşembe 0:00

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Türkyılmaz’a çalışmalarında başarılar dileyen Bakan Çelik, hizmetlerine destek olma sözü verdi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a ziyaret etti. Mudanya Yat Limanı’nda gerçekleşen ziyarette Bakan Çelik’e Mudanya’da yaptıkları çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi paylaşan Türkyılmaz, ziyaretten dolayı memnuniyetini de dile getirdi.
“İSTANBUL’UN BOĞAZI VARSA, BURSA’NIN MUDANYA’SI VAR”
Mudanya’nın Türkiye’nin en önemli ve değerli bölgelerinden biri olduğunu dile getiren Bakan Faruk Çelik, “Mevzu bahis Mudanya ise belediyemizin gerçekleştirdiği proje ve çalışmalara bizlerde destek vermek zorundayız. İstanbul’un boğazı varsa, Bursa’nın da Mudanya’sı var” dedi.  Mudanya Belediyesi’nin gerçekleştireceği projelere bakanlık ve Avrupa Birliği’nden destek olma konusunda yardımcı olacağını da sözlerine ekleyen Çelik, tarihi ve kültürel değerlerin öne çıkarılması konusunda yapılacak çalışmalara destek olacağını ifade etti.  


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık