BAŞKAN TÜRKYILMAZ, BURSA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

• 14 Haziran 2015, Pazar 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Eşi Gülbahar Türkyılmaz, Bursa Beşiktaşlılar Derneği’nin Kahve Beyaz Restoran’da düzenlediği “Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı”nda, Beşiktaşlılar ile bir araya geldi. 7’den 77’ye çok sayıda Beşiktaşlı’nın bir araya geldiği etkinliğe, Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Ulus, BJK Kulübü Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Serçuk Kaynarkan, BJK Kulübü Müze Kurulu Başkanı Zülal Gök katıldı. Etkinlikte konuşan Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Ulus, bu yıl ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale getirilen “Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı” ile hem Bursalı Beşiktaşlıları bir araya getirdiklerini, hem de birlik ve beraberlik örneği sergilediklerini ifade etti. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, Bursalı Beşiktaşlılar’ı, Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’da görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “30 Mart’ta Mudanya’da doğan ve Barışın ve Kardeşliğin Başkenti olan Mudanya’da Beşiktaşlı taraftarlarımızla olmaktan büyük mutluluk duydum. Birlik ve beraberliğinizin her daim devam etmesini diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Ulus, katılımlarından dolayı Başkan Hayri Türkyılmaz’a ve protokol üyelerine, günün anısına Beşiktaş tşörtü ve kupası hediye etti.