BAŞKAN TÜRKYILMAZ BELEDİYENİN KİRACILARI İLE BİR ARAYA GELDİ.

• 26 Kasım 2014, Çarşamba 0:00

BAŞKAN TÜRKYILMAZ BELEDİYENİN KİRACILARI İLE BİR ARAYA GELDİ.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediyenin kiracısı olan işletmecilerden bir kısmını ağırladı. Mini toplantıda Başkan Yardımcısı Sevinç  Şenşekerci ‘de hazır bulundu. Belediye kiracılarının gruplar halinde Başkan Türkyılmaz ile görüştüğü toplantının gündeminde yeni yıl itibariyle yenilenecek kira kontratları vardı.

TÜRKYILMAZ:  İYİ NİYET ÇERÇEVESİNDE KONTRATLARI YENİLEYECEĞİZ

Belediye kiracılarının sorun ve sıkıntılarını dinleyen Türkyılmaz,  yenilenecek kira kontratlarına ilişkin iyi niyet çerçevesinde görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Başkan Türkyılmaz,  kimseyi mağdur etme gibi bir düşüncelerinin olmadığını ortak bir akılla ve iyi niyet çerçevesinde karar alacaklarını söyledi. Başkan Türkyılmaz’ın belediye işletmelerinde kiracı olan esnafla görüşmeleri devam edecek.