solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TUNA SİTELER'DE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, haftalık ilçe ziyaretleri kapsamında Altındağ Siteler'deydi.

BAŞKAN TUNA SİTELER'DE
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

SİTELER ESNAFINI ZİYARET EDEN, VATANDAŞLARLA SICAK SOHBETLER GERÇEKLEŞTİREN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA ÖZELLİKLE ULAŞIM VE ALTYAPI ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERECEKLERİNİ SÖYLEDİ

-BAŞKAN TUNA:

“ÖNCELİĞİMİZ SU VE YOL ÇALIŞMALARI. İNŞALLAH BU SENE SUYU VE YOLU OLMAYAN TEK KÖY DAHİ BIRAKMAYACAĞIZ”

         Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, haftalık ilçe ziyaretleri kapsamında Altındağ Siteler’deydi.
         Siteler esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinleyen ve taleplerini tek tek not alan Başkan Tuna, Akçakale Caddesi ve Şenyüz Sokak’taki esnafların da misafiri oldu. Başkent’in mobilya merkezi Siteler’de yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Tuna, samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetlerde, esnafa hayırlı işler dileklerini de iletti.

“ÖNCELİĞİMİZ ALTYAPI”

         Siteler esnafının ulaşım konusundaki isteklerini dikkate alacaklarını belirten Başkan Tuna, Başkent’te yol, su ve altyapı çalışmalarına öncelik verdiklerini vurguladı. Vatandaşların kolay ve güvenli ulaşımı konusunda hazırlanan projeleri önemsediklerini ifade eden Başkan Tuna, şöyle konuştu:

“Önceliğimiz su ve yol çalışmaları. İnşallah bu sene içinde, suyu ve yolu olmayan tek köy (mahalle) dahi bırakmayacağız. Bütün köy yollarını bitirmiş olacağız.”       
          Çevredeki vatandaşların arabalarından kornalarla selamladığı Başkan Tuna, hatıra fotoğrafı çektirme taleplerini de geri çevirmedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık