solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TUNA KIZILCAHAMAM'DA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara'nın kaplıcaları ve doğası ile meşhur ilçesi Kızılcahamam'daydı.

BAŞKAN TUNA KIZILCAHAMAM'DA
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA,

KIZILCAHAMAM KÜLTÜR, SANAT VE SU FESTİVALİ’NE KATILDI

BAŞKAN TUNA:

“KIZILCAHAM, NALLIHAN VE BEYPAZARI İLÇELERİNDE GÜNLÜK 5 MİLYON, HAFTALIK EN AZ 30 MİLYON LİRALIK YOL YATIRIMI YAPIYORUZ”

BAŞKAN TUNA’YA VATANDAŞLARDAN SU İNDİRİMİ TEŞEKKÜRÜ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara’nın kaplıcaları ve doğası ile meşhur ilçesi Kızılcahamam’daydı.

Kızılcahamam, Kültür, Sanat ve Su Festivalinin açılışına katılan Başkan Tuna’ya, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler, Nevzat Ceylan ve BBP Genel Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Mustafa Destici, MHP Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ile Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim de eşlik etti.

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

İlçe ziyaretinde Kızılcahamam Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Tuna,  ilçedeki muhtarlarla da bir araya geldi.

Eğerlidere Köyü Muhtarı Ali Altun’un asfalt talebi üzerine konuşan Başkan Tuna, “Yılsonuna kadar yolu olmayan köy, kasaba kalmayacak. Kızılcahamam, Beypazarı, Nallıhan ilçelerimizde asfalt çalışmalarımız son süratle devam ediyor. Özellikle buralara odaklandık. Bu sezon büyük kısmını halledeceğiz inşallah. Günlük olarak bu üç ilçemizde bulunan yollara günlük 5 milyon, haftalık da en az 30 milyon lira değerinde yatırım yapıyoruz” dedi.

Kızılcahamamlıların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Tuna, “Kızılcahamam her şeyin en güzeline layık. Kızılcahamam’ın insanı çalışkandır. Ben bunu çok iyi biliyorum. Milletvekilliği dönemimden biliyorum. Dolayısıyla çalışkan insanlara daha iyi hizmetler sunmakta bizlerin görevi” dedi. 


VATANDAŞLARDAN SU İNDİRİMİ MEMNUNİYETİ

Kızılcahamamlılar, Başkan Tuna’nın göreve gelmesiyle birlikte önce 16 ilçede, ardından da Ankara geneli için verdiği su indirimi müjdesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

Vatandaş memnuniyetinin öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Başkan Tuna da şöyle konuştu:

“Vatandaşlarımızın su, ekmek gibi ihtiyaçlarını elimizden geldiği ölçüde sabit tutmaya hatta indirim yapmaya çalışıyoruz. İnsanlar köyden Büyükşehirlere gidip asgari ücretle yaşıyor. Biz mümkün mertebe asfaltları tamamlayıp, ulaşımı kolaylaştırarak ve su indirimleri yaparak köylerden kentlere olan göçü mümkün mertebe azaltamaya çalışıyoruz. Zaten su indirimlerine bu nedenle köylerden başladık. Tarım ve hayvancılığın temelini köyler oluşturuyor insanlar hayvanlarına bakarken, topraklarını ekip biçerken hayatlarını kolaylaştıralım istiyoruz.

 Başkan Tuna, ilçe ziyaretinde Kızılcahamam Aşağı Merkez Camii’nde tüm şehitler için okunan Mevlid-i Şerife de katılarak, dua etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık