Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Şanlıurfa Siverekliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği birlik ve beraberlik etkinliğine katıldı

 Etkinlikte konuşan Başkan Sözlü, hemşerilik vurgusu yaparak “Doğduğumuz yer neresi olursa olsun birlikte yaşadığımız yer Adana, hemşerilik birlikte huzur ikliminde yaşayabilmektir” dedi

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Kentte yaşayan vatandaşların yaşadıkları yerden haz duymasını arzuladığını her platforma ifade eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Şanlıurfa Siverekliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği birlik ve beraberlik etkinliğine katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, hemşerilik kavramının önemine değinerek “Hemşeri olmak için yalnızca aynı şehirde yaşamak değildir, nerede doğmuş olursak olalım yaşadığımız yer Adana ve sizlerin burada yaşamaktan haz duyması için Adana Büyükşehir Belediyesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMETÇİLİĞİDİR”

Kentin gelecek yüz yılını inşa edecek projelere imza atan Başkan Sözlü, belediye başkanlığını kamu hizmetçiliği olarak gördüğünü ifade ederek “Görevimizi ifa ederken gelecek seçimlerin kaygısıyla değil gelecek yüz yıllarda da bu topraklarda varlığımızın devam etmesi düşüncesiyle hareket ediyoruz. Adana’da görünür yol, köprü hizmetlerinin yanı sıra şehir planlamasını da gerçekleştiriyoruz” dedi.

Programın sonunda Başkan Sözlü, civardaki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet ederek onların sorun, talep ve takdirlerini dinledi.