solyanreklam
sagreklam

Başkan Kocamaz'ın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Mesajı

Başkan Kocamaz'ın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Mesajı

Başkan Kocamaz'ın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Mesajı
  • 09 Mayıs 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, 10-16 Mays Engelliler Haftas dolaysyla bir mesaj yaynlad. Mersin’i engelsiz kentler standardna çkarmak için Mersinlilerle el ele vererek birçok çalma gerçekletirdiklerini ifade eden Bakan Kocamaz, “Mutlu bir dünyann kaplarn açabilecek altn anahtar, engelsiz kentlerde yaama ans bulan engelli bireylerimizin mutluluudur” dedi.

Bakan Kocamaz mesajnda u ifadelere verdi; “Büyükehir Belediyesi olarak Mersin’de kurduumuz merhamet odakl sevgi sistemiyle bata dezavantajl toplum kesimleri olmak üzere tüm halkmz sevgiyle kucaklyoruz.

Engelli bireylerinin kendilerini güvende hissetmelerini salayamayan, onlar mutlu ve huzurlu klamayan bir millet gerçekten mutlu saylamaz. Engelli bireylerinin hayr dualarn alamayan bir yerel yönetim ya da merkezi hükümet gerçekten baarl saylamaz.

Mersin’i engelli bireylerimizin yaamaktan mutlu olduu bir kent haline getirmek ve engelli vatandalarmza daha salkl ve rahat bir hayat sunabilmek için Mersin Büyükehir Belediyesi olarak kentimizde birçok çalma yapyor, birçok proje gelitiriyoruz.

Farkndayz ki onlarn huzuru, refah, mutluluu, tüm insanlarla eit hizmeti alabilmeleri sadece engelli vatandalarmzn deil toplumu oluturan tüm bireylerin ortak meselesidir. Bu sorunun çözümü ise engelli vatandalarmzn sosyal hayata adapte olmasn salayacak hizmetlerle yaratlan olanaklar ile mümkündür.

Amacmz engelli kardelerimize kar insanlarn duyarlln salamak ve kentimizi farkl bir kent olarak,  insana, insanla azami deer veren, bar ve kardelik içerisinde gelecee yol açan bir Mersin olarak dünyaya tantmak istiyoruz.

stedikten sonra baarlamayacak hiçbir ey yok.  Yeter ki bir problemi çözmek için kendinizi görevli hissedin. O zaman o problemler ortadan kalkar. Mersin yaanabilir bir kent ve yeryüzü cenneti olarak tabir ediliyor ve Mersin kadar yeryüzü cenneti isminin içini baka ehirler dolduramaz. Belki Mersin’i hep birlikte istediimiz noktada devralmam olabiliriz ama bizden sonraki nesillere daha yaanabilir, çada, samimi, bar, kardelik ve hogörünün gelitii bir kent olarak devretmek hepimizin boynunun borcudur.

Bu vesileyle engelli vatandalarmzn 10-16 Mays Engelliler Haftas’n kutluyor, Mersinli hemehrilerimize engelli vatandalarmza kar gösterdikleri farkndalk ve duyarllk için teekkür ediyorum”


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık