solyanreklam
sagreklam

Başkan Kocamaz'dan İki Günde 18 Mahalle Ziyareti

Başkan Kocamaz'dan İki Günde 18 Mahalle Ziyareti

Başkan Kocamaz'dan İki Günde 18 Mahalle Ziyareti
  • 04 Haziran 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Mesai mefhumu gözetmeden vatandalarn sorunlarn yerinde inceleyen Bakan Kocamaz, hafta sonu iki ilçede tam 18 mahallede vatandalarla bir araya geldi. Vatandalarla sohbet ederek, sorunlar yerinde inceleyen Bakan Kocamaz “Bizler sizlerin destekleriyle 25. yla giriyoruz” dedi.

Göreve geldii günden bu yana sosyal belediyecilik anlayyla Mersin’in her noktasna hizmet götüren ve vatandalarn sorunlaryla bizzat ilgilenen Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz 18 mahallede, vatanda ve esnaf ziyareti gerçekletirdi.

Ziyaretlerde Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a MHP Mersin Milletvekili Aday Baki imek, MHP Mersin Milletvekili Aday Ouzhan Güngör, MHP Tarsus lçe Bakan Erturul Bodur, MHP Mezitli lçe Bakan Serdar Soydan ve Ülkü Ocaklar Tarsus lçe Bakan Emre Bircan’da elik etti.

“Sizler gibi bu ülkenin gerçek sahiplerine inandk”

Ziyaretler esnasnda vatandalarla sohbet eden Bakan Kocamaz, kente kazandrlan her hizmetin arkasnda vatandalarn kendilerine verdii destek olduunu dile getirerek, hayal edilemeyen hizmetleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade etti.

Bakan Kocamaz, “Yllardr siz bize destek verdiniz. Biz de sizlere hizmet vermeye çaltk. Hiç kimsenin ban yere edirmedik. Üzerimize oyunlar oynand, kumpaslar kuruldu ama sonuna kadar haykrdk. Hakllmz ortaya çkt. Sizler gibi bu ülkenin gerçek sahiplerine inandk. Biz sizlerin destekleriyle 25 yla giriyoruz. Sizlerin destekleriyle dualaryla kendi kentimize hizmet etmeye çaltk. Sizleri çok ükür ki piman etmedik. Dolaysyla bize yetki verildiinde neler yapabileceimizi herkese gösterdik. Tarsus’ta hayal edilmeyen birçok eyi baardk. imdi de Mersin’de bunu gerçekletiriyoruz” eklinde konutu.

Yaklaan Cumhurbakanl seçimini ve seçim sürecini deerlendiren MHP Mersin Milletvekili Baki imek ise yapt konumada “Ülke olarak çok zor dönemlerden geçtik. Önümüzde önemli bir seçim var. Ben inanyorum ki bu ülkenin huzuru için sizler en doru karar verecek, üzerimize oynanan oyunlara siz dur diyeceksiniz. Milliyetçi Hareket Patisi imdiye kadar farkl bir siyaset uyguluyordu. Etrafmzda yaanan olaylara, üzerimizde oynanan oyunlara bakn. Yüzlerce askerimizin ehit edilmesini gözler önüne getirin, 15 Temmuz hain darbe giriimini gözünüzün önüne getirin. Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceini düünerek Cumhur ttifakn kurduk. Sizlerden de bize destek vermenizi bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Tarsus Belediye Bakan evket Can mahalle sakinlerine seslenerek  “Duanz ve desteklerinizi bizden bu güne kadar esirgemediniz. Biz bugüne kadar bütün vatandalarmzn destekleriyle bugüne kadar geldik. En güzel hizmetleri yaptk. Bu kenti güzelletirmek için var gücümüzle çalyoruz” dedi.

Bakan Kocamaz beraberindeki heyet ile beraber Mezitli’de Fndkpnar, Tepeköy, Sarköy, Kocayer, Akarca, Takanl mahallelerini, Tarsus ilçesinde ise; Börüeri, Gülek, Çukurba, Sanlca, Keli, Eminlik, Kuçular, Emirlik, Çokak, Çavulu, Yankkla ve Dörtler mahallelerini ziyaret etti. Mahalle kahvehanelerinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen, gündeme ilikin konular ve mahallelinin sorunlarn konuan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz Tarsus Börüeri mahallesinde vatandalarla beraber orucunu açt.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık