solyanreklam
sagreklam

Başkan Kocamaz?dan Bir Günde 11 Köy Ziyareti

Başkan Kocamaz?dan Bir Günde 11 Köy Ziyareti

Başkan Kocamaz?dan Bir Günde 11 Köy Ziyareti
  • 05 Ocak 2018, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Tarsus ilçesinde bir günde 11 köye çkarma yapt.

“Bu yörelerin insanlar bugüne kadar yeterince hizmet alamad”

Mersin genelinde dur durak bilmeden çalmalarn sürdüren Bakan Kocamaz, Tarsus ilçesinin Gömbece, Sanlca, Keli, Kuçular, Eminlik, Emirler, Kuzoluk, Çokak, Çavulu, Koçömerli ve Yankkla köylerini ziyaret etti. Köylerde vatandalarn youn ilgi ve sevgisiyle karlanan Bakan Kocamaz, mahalle sakinlerini tek tek dinleyerek, köylerin ihtiyaçlarnn en ksa sürede tamamlanacan belirtti.

Tarsus ilçesine bal 11 köyü ziyaret eden ve vatandalarla gerçekletirdii sohbet toplantsnda onlarn taleplerini dinleyerek, hayata geçirdii ve gerçekletirmeyi planlad projeleri anlatan Bakan Kocamaz, Bu yörelerin insanlar bugüne kadar yeterince hizmet alamadlar. Ama kendi içlerinden çkm birisinin göreve gelmesiyle ihmalden ve unutulmaktan kurtularak belli bir hizmete kavutular”  dedi.

Ziyaret esnasnda vatandalarn ikram ettii scak çay eliinde vatandalarn sorunlarn dinleyen ve köylülerle samimi bir sohbet gerçekletiren Bakan Kocamaz, vatandalarla görü alveriinde bulunarak onlarn istek, öneri ve ikâyetlerini dinledi. Bakan Kocamaz, köylerin ihtiyaçlar, vatandalarn talep ve isteklerinin ele alnd ziyarette köy halknn istek, öneri ve ikâyetlerini dinleyerek yaplan çalmalar yerinde inceledi.

Ziyaret ettii 11 köydeki muhtar ve köy sakinleri ile bir araya gelen Bakan Kocamaz, köylerin sorunlarn yerinde görmek, vatandalarla bir araya gelmek ve taleplerini dinlemek için geldiklerini söyledi.

“Vatandalarmzla bir araya gelip hemhal olmak istiyoruz”

Göreve geldikleri günden itibaren mahalle statüsüne geçen ve yllardr hizmet görmeyen köylere büyük bir ilgi gösterdiklerini kaydeden Bakan Kocamaz, “Frsat buldukça köyden mahall

eye dönmü yerleim birimlerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün de güzergâhmz Tarsus oldu. Ben öncelikle bu yamurlu havada bizi karladnz ve bizleri dinleme nezaketi gösterdiiniz için hepinize teekkür ediyorum. Bizler vatandalarmzla bir araya gelip, dertlemek, hemhal olmak istiyoruz. Hizmetlerle ilgili eksiklerimiz varsa onlar yerinde görmeye ve tamamlamaya çalyoruz. Sadece köy yazsnn kaldrlp da mahalle demekle buralar mahalle olmuyor, onun içinin doldurulmas gerekiyor” dedi.

“20 küsur yldr bizi çok yakndan tanyorsunuz”

Bakan Kocamaz, köylere hizmet götürmek, eksiklerini yerinde incelemek amacyla balatt ziyaretlerinde köylülerinin sorunlarn dinledi ve “Hemerilerim, kendimizi size anlatmaya gerek yok. 20 küsur yldr bizi çok yakndan tanyorsunuz. Tabi 20 yllk Tarsus tecrübemizden sonra Cenab- Allah nasip etti, sizlerin temsilcisi olarak Adana’dan Antalya’ya kadar olan, stanbul’un 3 katndan daha fazla bir alana sizlerin adna yönetici olduk, hizmet vermeye çalyoruz. Yaklak 1 milyon 800 bin insana hizmet veriyoruz. Sizlerin güvenini boa çkarmamaya, ban yere edirmemeye gayret ediyoruz. Mersin dünyada yaklak 50 ülkeden daha büyük bir alana sahip, iimiz kolay deil. Ama sizlerde biliyorsunuz ki biz bugüne adar hep zor ilere talip olduk ve vatandatan tekrar tekrar destek gördük. Onlarn dualar ve destekleriyle bugünlere geldik” eklinde konutu.

“Belediyecilik hem çok zor hem de veballi bir i”

Belediyeciliin hem çok zor hem de veballi bir i olduunu kaydeden Bakan Kocamaz, “1 milyon 800 bin insann vebali omuzlarmzda. Bu yükün altndan kalkmak için de youn bir gayret içerisindeyiz. Elbette eksiklerimiz var ama eski durumla bugünü kyasladmz zaman arada dalar kadar fark olduunu sizler de görüyorsunuz. Bu yörelerin insanlar bugüne kadar yeterince hizmet alamadlar ama kendi içlerinden çkm birisinin göreve gelmesiyle ihmalden ve unutulmaktan kurtularak belli bir hizmete kavutular. Bizler, bugüne kadar hizmette madur olan köylere öncelik tanyoruz. Susuz ve asfaltsz köy brakmayacaz dedik. Biz Mersin’i dousuyla, batsyla, kuzeyiyle, güneyiyle bir bütün olarak düünüyoruz Nerede bir eksiklik varsa oraya ulamaya çalyoruz. Cenab- Allah bizlere salk verdii sürece bu millete hizmet etmeye devam edeceiz” ifadelerini kulland.

Her ziyaret sonrasnda köylülerle hatra fotoraf çektiren Bakan Kocamaz daha sonra ziyaretlerini tamamladktan sonra vatandalar tarafndan uurland.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık